Billackering med känsla för detaljer

Ekerö Lackcenter AB är ett litet företag med billackering som specialitet. Vi som arbetar på Ekerö Lackcenter har över 25 års erfarenhet av att lackera bilar, motorcyklar och båtar. När du lämnar in något på lackering hos oss kan du vara säker på att vi inte lämnar ut ett arbete som vi inte själva är nöjda med.

Om oss

Ekerö lackcenter är ett litet företag med billackering som specialitet. Vi som arbetar på Ekerö lackcenter har över 25 års erfarenhet av att lackera bilar.

När du lämnar in något på billackering hos oss kan du vara säker på att vi inte lämnar ut ett arbete som vi inte själva är nöjda med.

Se vårt galleri

I vårat galleri kan du se ett urval av olika billackeringar som vi på Ekerö Lackcenter har gjort. Vi fyller löpande på i galleriet med nya bilder.

billackering

100% HANDARBETE

En snygg lack gör att bilen ser mer värd ut och mer omhändertagen ut. Ekerö Lackcenter är ett litet företag med billackering som specialitet. Vi som jobbar på Ekerö lackcenter har över 25 års erfarenhet av att lackera bilar, motorcyklar och båtar. När du lämnar in något på lackering hos oss kan du vara säker på att vi inte lämnar ut en lackering som vi inte själva är nöjda med.

Ett handarbete

Billackering är ett handarbete från början till slut. Från demontering till slutmontering. Arbetet blir så bra som varje enkild detalj är genomarbetad. Vi vet att vårt noggranna handarbete ger ett slutresultat i toppklass.

Val av material

Vi vet att även det noggrannaste handarbete kan bli lidande av fel material. Därför arbetar vi med kända varumärken som Standox, Iwata och Devilbiss. Vi vet att vårt arbete håller lika hög kvalitet som materialet vi använder oss utav.

Vi samarbetar

Ekerö Lackcenter ligger i Skå industriområde på Mälaröarna. Här ligger även företag som: Backes Ljudbyggeri, Dekortryck, Ekerö Bilskadecenter, Ekerö Bilglas, Lönns bil och framvagnsserviceKraftoljan, Ekerö Bilteknik, Ekerö Bilvård, Danielssons Bilservice, PT Fredrik och Semab.

Våra Senaste lackeringsarbeten

Nedan kan du se olika exempel på lackering av bilar, båtar och fälgar som Ekerö Lackcenter har lackerat. Vi fyller löpande på med nytt material och bilder i vårt galleri. Saknar du något du vill se lackerat så kan du alltid kontakta oss så ska vi se vad vi kan skaka fram för bilder åt dig.